Снимки Личен архивЕдна млада жена, Лидия Станчева – майка и съпруга,

...
Снимки Личен архивЕдна млада жена, Лидия Станчева – майка и съпруга,
Коментари Харесай

С турнир помагат на Павел да остане със своето семейство

Снимки Личен списък

Една млада жена, Лидия Станчева – майка и брачна половинка, насочва зов към всеки подготвен да помогне на брачна половинка ѝ Павел Станчев, който е на 42г. и води неравна борба с подлата болест.

Ето ѝ нейната молба за помощ към всички нас:

„ За страдание пристигна миг, който си мислех, че в никакъв случай няма да ми се случи. Дойде миг, в който да апелирам близки и другари, познати и непознати за помощ.

Мъжът ми Павел е с диагноза Сарком на Юинг (рак на костите). В неговия случай - рак на костта на таза. Много необичаен и доста нападателен рак.
За страдание, тук в България не оферират съответно лекуване.

В клиника в Турция дават вяра, че могат да го излекуват. Ние започнахме лекуване там, което включва химиотерапия, интервенция, по-късно още веднъж химиотерапия и таргентна терапия, което ще продължи най-малко година, само че за жал парите, които ще трябват за цялото лекуване са към 100 000 евро. Сума, която е непостижима за нас. Ще бъдем признателни на всеки, който може да ни помогне в това тежко тестване.

Това е дарителската сметка:
Павел Атанасов Станчев 
Банка ДСК 
IBAN: BG32STSA93000030278840
BIC: STSABGSF

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всеки, който може да ми помогне в това тежко тестване. Благодаря на всеки, който ще помогне моята щерка да продължава да има своя " тати ".

В негова поддръжка е проведен и благотворителен шампионат по мини футбол с идея " ДА ПОМОГНЕМ НА ПАВЕЛ "  с дата на осъществяване 11-12.11.2023/събота и неделя/ от 09:00 часа на СТАДИОНИТЕ НА СПАРТАК.

Условията на провеждането му са следните:
ЗАПИСВАНЕ: ДО 09.11.2023 23:59 часа
ТАКСА УЧАСТИЕ - 100 ЛВ НА ОТБОР
ВРЕМЕТРАЕНЕ НА МАЧ: 2Х12 МИНУТИ 
НАГРАДИ: КУПИ ЗА ПЪРВИТЕ 3 МЕСТА 
БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА ЗАПИСАНИ ОТБОРИ  

РЕГЛАМЕНТА ЩЕ съдебна експертиза ОПРЕДЕЛИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА ЗАПИСАЛИТЕ съдебна експертиза ОТБОРИ  ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ НА Vambos Varna, Амфл Варна, Български футболен съюз, Областно Първенство Мини Футбол Варна и други да се включат в идеята и да приветстват, колкото се може повече Благодетели и тимове.

НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН, НЕКА съдебномедицинска експертиза ЕДИННИ, КАКТО ВИНАГИ   
ТЕЛЕФОНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ: 
+359898833819 - Стелиян Стоянов Vambos Varna 
0877205329 - Антон Пенчев БАМФ ВАРНА 
0878269966 - Георги Георгиев АМФЛ Варна
088 320 0905 - Станимир Христов ОПМФ Варна

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР